Bilime engel yok

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi (btm), Herkes İçin Bilim Anlayışıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Önemli Bir Farkındalık Etkinliğine Daha İmza Attı.

04 Aralık 2019 Çarşamba 10:42 2019-12-04 16:30:42
Bilime engel yok

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), herkes için bilim anlayışıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir farkındalık etkinliğine daha imza attı.

banner380

Toplumun bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek kolay, anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimi tabana yaymak hedefiyle Türkiye’ye örnek olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Duyum İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri bilimsel atölye çalışması gerçekleştirdi. Demirtaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de destek olduğu atölye çalışmasıyla engelli öğrenciler kendileri için LED’li anahtarlık tasarladı. Devre elemanlarını ve lehim yapmayı öğrenen öğrenciler, atölye çalışmasının ardından 240’a yakın deney düzeneğini yakından inceledi, bilimi dokunarak ve uygulayarak keşfetti.

Son Güncelleme: 04.12.2019 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<