Binlerce Bursalı şehidini uğurladı

29 Ağustos 2016 Pazartesi 14:14
Binlerce Bursalı şehidini uğurladı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Bursalı Uzman Çavuş Zeki Uğur, binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur’un cenazesi sabah saatlerinde Çekirge’deki İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nden alınarak konvoyla Büyükorhan İlçesi’ne getirildi.
Orhan Kebir Camisi’ndeki askeri törene binlerce Büyükorhanlı ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. Anne Hacer ve baba Yusuf Uğur da protokolün taziyelerini kabul ettiler. Bekar olan 25 yaşındaki Zeki Uğur’un cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Piribeyler Köyü’nde toprağa verildi.
Ak Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Belediye Başkanları ve protokol üyeleri şehidin ailesine taziye dileklerini iletip teselli etti. Protokol üyeleri daha sonra şehit için Fatiha okudu.
Cenaze namazının ardından Zeki Uğur’un naaşı köyünde toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<