banner359

Bonzai Gençleri Zehirlemeye Devam Ediyor

Bonzai isimli uyuşturucu madde gençleri zehirlemeye devam ediyor. Bursa ’nın İnegöl ilçesinde bonzai içen 6 genç hastanelik olurken, bir genç hayati tehlike kaydıyla Bursa ’ya sevk edildi.Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde İnegöl ’ün üç farklı yerinde bonzai isimli uy

26 Temmuz 2014 Cumartesi 22:35 2014-07-27 02:02:06
Bonzai Gençleri Zehirlemeye Devam Ediyor

Bonzai isimli uyuşturucu madde gençleri zehirlemeye devam ediyor. Bursa ’nın İnegöl ilçesinde bonzai içen 6 genç hastanelik olurken, bir genç hayati tehlike kaydıyla Bursa ’ya sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde İnegöl ’ün üç farklı yerinde bonzai isimli uyuşturucu madde içen gençlerden bazıları hastanelik oldular. Gelen ihbarlar üzerine, İnegöl ’ün üç farklı yerinde bonzai maddesinden etkilenen 17 yaşındaki V.E., 18 yaşındaki H.İ.E., 18 yaşındaki V.D., 17 yaşındaki M.C. ile kız çocukları 15 yaşındaki A.K. ile G.Ç., 112 Acil Servis Ambulansları ile emniyet ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen burada tedavi altına alındılar. Hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen V.E. İnegöl Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bursa Şevket Yılmaz Hastanesine sevk edildi.
HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTILAR
İddiaya göre Bonzai maddesi içtikleri için hastanelik olan gençlere doktorlar tarafından müdahale edilirken, bazı arkadaşları ise hastane önünde gerginliğe neden oldular. Emniyet ekipleri ve hastanede görevli güvenlik ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, sert tepkiler üzerine hastane önüne takviye ekipler istendi. Gerginlik fakat bu şekilde yatıştırılabildi.
YAKININI GÖRMEYE GELİRKEN KAZA YAPTI
Öte yandan, bonzai maddesi içtiği için İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan gençleri ziyarete gelen bir yakının özel otomobiline, Acil Servis önünde, Adnan Bulvarı üzeri Adliye binası istikametinden gelip, Hükümet Konağı yönüne gitmekte olan plakasız motosiklet çarptı. Özel otomobilin ön kısmına çarpan motosikletten düşen genç, yola savrulurken, acil servisten getirilen sedye ile Acil Servise götürülmek istendi fakat sedyeden inerek tedavi olmak istemedi.
AĞABEYDEN TOKAT
Acil serviste tedavi gören gençlerden birisinin ağabeyi olduğu öğrenilen bir kişi, hastane önünde gerginliğe neden olan gençlerden birisine tokat attı.

Son Güncelleme: 27.07.2014 02:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<