banner359

Bozbey’den “Benim Cumhuriyetim” Yürüyüşüne Çağrı

20 Ekim 2015 Salı 17:18
Bozbey’den “Benim Cumhuriyetim” Yürüyüşüne Çağrı
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşları 29 Ekim’de “Benim Cumhuriyetim, Cumhuriyet Benim” sloganıyla düzenlenecek “sessiz yürüyüş”e davet etti.
Nilüfer’de Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü yine halkla birlikte meydanlarda kutlanacak. 92 yıldönümü sebebiyle Nilüfer Belediyesi, her yıl düzenlediği yürüyüşü bu yıl da gerçekleştiriyor. Ancak yaşanan terör olayları nedeniyle bu yıl “sessiz yürüyüş” düzenlenecek. Acıbadem Kavşağı’ndan saat 19.00’da başlayacak yürüyüşe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katılacak.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Nilüfer Belediyesi, şehri Ata posterleriyle donatmaya hazırlanıyor. Ata posteri dağıtımı 4 ayrı noktada başladı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önü, Dernekler Yerleşkesi, Nâzım Hikmet Kültürevi ve Nilüfer Kent Konseyi’nde kurulan masalardan Ata posterleri ücretsiz olarak halka dağıtılıyor. 29 Ekim gününe kadar 60 bin posterin dağıtımı sürecek.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Halk Evi önündeki Ata posteri dağıtımına katıldı. Halkı Cumhuriyet yürüyüşüne davet eden Başkan Mustafa Bozbey, “Cumhuriyet barış, adalet ve ortak yaşam demektir. Cumhuriyete her bireyin sahip çıkması gerekir. Bize Cumhuriyet rejimini armağan ettiği için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnet duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 60 bin Ata posteri dağıtıyoruz. Vatandaşlardan isteğimiz bu posterleri ev ve işyerlerine asmaları. Birlik beraberliğimizi gösterelim. Sessiz yürüyüşümüze tüm halkımızı bekliyoruz. Yine aynı alanda buluşacağız. Saat 19:00 FSM bulvarında toplanacağız. Coşkuyla birlikte yürüyerek Cumhuriyet için haykıracağız. 4 noktada bayraklarımız dağıtılıyor. Cumhuriyet bizim geleceğimiz ve güvencemizdir. Herkesi bu yürüyüşe katılmaya davet ediyorum” dedi.
29 Ekim Perşembe günü Acıbadem Kavşağı’ndan saat 19.00’da başlayacak yürüyüş FSM Bulvarı boyunca devam edecek ve Hastane Alanı’nda son bulacak. On binlerce kişinin katılacağı Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından Fahir Atakoğlu/Dilek Türkan ve Meyra konseri gerçekleşecek.
Kutlamalar kapsamında bu yıl da ‘Okullararası Cumhuriyet Koşusu’ yapılacak. 27 Ekim Salı günü saat 11:00’de Kara Fatma Heykeli’nden başlayacak olan koşu, Konak Beşevler Pazar Alanı’nda sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<