banner359

Bozbey’den Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü…

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçen ay göreve başlayan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları Nazlı Yazgan, Ahmet Çakıcı, Ali Karamık ve Adil Kayaoğlu il

06 Ağustos 2014 Çarşamba 23:08
Bozbey’den Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü…

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçen ay göreve başlayan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları Nazlı Yazgan, Ahmet Çakıcı, Ali Karamık ve Adil Kayaoğlu ile birlikte, geçen ay Sivas Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü ’nden Nilüfer Emniyet Müdürlüğü ’ne getirilen Ahmet Alaağaçlı ’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Bozbey, “Emniyet güçlerimiz bizim için çok önemli. Vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyorlar. İki kurum arasında bugüne kadar Nilüfer ’de uyumlu şekilde çalışarak, örnek projelere imza attık. Geçen yıl hayata geçirilen bisikletli polis ve toplum destekli polis uygulaması gibi birçok konuda da ortak çalışmalarımız Türkiye ’ye örnek oluyor. Birlikte çalışarak Nilüfer ’deki huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Emniyet personelimizi sizin nezdinizde kutluyor size de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı da, “Nilüfer ’de bu iş için gerçekten güzel bir alt yapı var. Sizlerin de desteği ile bu uygulama hızla gelişti. Bizim başarımızın arkasındaki destek çok önemli. Geçmişten bildiğimiz kadarıyla da Nilüfer ’de bu destek fazlasıyla mevcut” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<