banner359

Btso Ailesinden Erken Bayramlaşma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyeleri, oda personeli ile bayramlaştı.BTSO'nun çok amaçlı salonda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde İnsan Kaynakları Müdürlüğünce hazırlanan, “E

27 Temmuz 2014 Pazar 14:52
Btso Ailesinden Erken Bayramlaşma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyeleri, oda personeli ile bayramlaştı.
BTSO'nun çok amaçlı salonda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde İnsan Kaynakları Müdürlüğünce hazırlanan, “En Başarılı BTSO ’lular” programı hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Ardından BTSO Başkanı Burkay, Ramazan Bayramı ’nda dostlukların pekiştirilmesi, hoşgörünün ve sevginin doyasıya yaşanması temennisinde bulundu. Başkan Burkay, kurumların geleceğinin personelin birlik ve beraberliği ile doğru orantılı olduğunu belirterek, “Bir olmak, birlikte olmak, güçlü olmak, takım olma ruhunun en önemli göstergelerindendir. Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal ve iş hayatımızda birlik ve beraberliğe önem verdik. Esas olan mutluluğu bireysel ve kitlesel olarak yakalayabilmemizdir. Hepimiz kentimize, ülkemize ve burada Odamıza faydalı olmak ve katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Bu odada bütün herkes bu heyecanla çalışırsa, kentte böyle çalışır. Bugün 35 bin üyemiz sizin değerli çalışmalarınızla aynı standartlarda hizmet alıyor. Önemli olan işte budur” dedi.
Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO ’ya katkılarından ve faydalarından dolayı personele teşekkür etti. Oda personelinin Ramazan bayramını kutlayan Remzi Topuk, “Ramazan Bayramı ’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran güzel bir bayram olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Burkay, Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BTSO personeli ile bayramlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<