banner359

BTSO Ailesini Buluşturan Organizasyon

06 Aralık 2015 Pazar 15:33
BTSO Ailesini Buluşturan Organizasyon
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), oda çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için ‘BTSO Aile Günü’ etkinliği düzenledi. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferudun Kahraman, BTSO’nun projelerinin hayata geçmesinde oda personelinin büyük payının olduğunu söyledi.
BTSO personeli, muhteşem bir organizasyonda bir araya geldi. Çalışanlarının başarısını arttırmak için farklı projelere imza atan BTSO, aile günü etkinliğinde oda personelinin stres atmasını ve ailesiyle güzel bir gün geçirmesini sağladı. Orhaneli Yolu’ndaki Altınpark Tesisi’nde buluşan BTSO çalışanları, hem aileleri hem de mesai arkadaşları ile beraber kahvaltı yaptı. Oda personelinin çocukları için de eğlenceli etkinliklerin düzenlendiği programda, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri de çalışanlarını yalnız bırakmadı. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferudun Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Akça, Şakir Umutkan ve Hasan Gürses, oda personeline ‘hoşgeldiniz’ diyerek, sohbet ett. Ferudun Kahraman, BTSO’nun Bursa ekonomisine değer katan projelerinin hayata geçmesinde oda personelinin üstün gayretinin olduğunu söyledi. BTSO’nun en büyük güçlerinden birisinin oda personeli olduğunu ifade eden Kahraman, “BTSO’nun başarısının arkasında personelin büyük bir payı var. Geçtiğimiz günlerde odamız akreditasyon sürecini başarıyla geçti. Bu başarı da odamız personelinin katkısı büyük. Çalışma azmi ve heyecanından dolayı personelimizi kutluyorum”dedi.
EN BAŞARILI PERSONELLERE ÖDÜL
Programda ayrıca 2014 yılından bu yana uygulanan en başanılı BTSO’lular kapsamında bazı oda çalışanları ödüllendirildi. “Kendini ve çalışma arkadaşlarını geliştirenler’”dalında Evren Öztürk ve Hakan Darılmazlar, “Yaratıcı ve Yenilikçi Yıldızlar” dalında Ayten Çavuşoğlu, Müşteri Memnuniyeti Oluşturanlar dalında ise Salih Ertaş, BTSO Yönetim Kurulu Üyelerinden başarı belgelerini aldılar. Ardından bütün oda personeli, akreditasyon sürecinin tamamlanmasından dolayı özel hazırlanan pastayı hep birlikte keserek, bu başarıyı birlikte kutladılar.
ŞABAN KIZILDAĞ’DAN ‘MUHTEŞEM’ SEMİNER
Programın son bölümünde eğitmen Dr. Şaban Kızıldağ, BTSO personeli ile buluştu. Medya ve iletişim alanında önemli eserlere sahip olan Eğitimci Kızıldağ, çalışanlara aile ve iş hayatı için önemli tavsiyelerde bulundu. İyi bir aile, eğitim ve çevrenin insan hayatının en belirleyici unsurları olduğunu belirten Kızıldağ, hayatta sürekli karşılaştığımız doğru bilinen yanlışları örnekler vererek anlattı. “Her Şeye Rağmen Mazeret Yok” diyen Kızıldağ, bireylerin kendisini sürekli geliştirmesi gerektiğini söyledi. Bilinçli bireyler sayesinde ülkelerin de gelişeceğini ifade eden Kızıldağ, “Eskiden büyüklerimiz ‘İcat çıkarma’ derdi. Artık devir yenilik devri. Kendini yenileyen bireyler bir adım önde oluyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<