banner359

Btso Akademi Eğitimleri Sürüyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) 16 makro projeden biri olarak hayata geçirdiği ‘BTSO Akademi ’ eğitimleri tüm hızıyla sürüyor.BTSO ’nun 35 bin üyesine ve üye firmalarındaki uzman çalışanlarına yönelik başlatılan BTSO Akademi ’de ikinci hafta eğitimleri Oda Hi

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:50
Btso Akademi Eğitimleri Sürüyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) 16 makro projeden biri olarak hayata geçirdiği ‘BTSO Akademieğitimleri tüm hızıyla sürüyor.
BTSO ’nun 35 bin üyesine ve üye firmalarındaki uzman çalışanlarına yönelik başlatılan BTSO Akademi ’de ikinci hafta eğitimleri Oda Hizmet Binası ’nda gerçekleştirildi. Akademi eğitimlerinin ikinci haftasında eski TRT spikeri, televizyon programcısı ve gazeteci Güler Kazmacı, ‘Etkili Konuşma ve Topluluğa Hitabet ’ konusunda eğitim verdi. Kazmacı, kursiyerlere diksiyon kuralları, doğru nefes öğrenimi, temel beden dili ile kendini doğru sunmak ve karşı tarafı doğru okumak, ikna teknikleri, davranış biçimlerinin nedenleri ve sonuçları gibi konularda bilgiler verdi. Toplam 16 saat süren eğitimlerin ardından sertifika töreni düzenlendi
“BAŞARI EĞİTİMDEN GEÇİYOR”
İki günlük eğitim programının ardından konuşan Güler Kazmacı, “İnanılmaz pozitif iki gün geçirdik. Katılımcıların istekli ve uygulayıcı olması eğitimlerimizin kalitesini de artırdı. İnsan ilişkisi konuşarak başlıyor. Sesini doğru kullanmak, vurgulama, tonlama öğrenmek, hitabet teknikleri öğrenmek özel hayatında da iş hayatında da insanı daha başarılı kılıyor” dedi.
“İŞ HAYATINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da sertifika töreninde yaptığı konuşmada, üniversitelerle ve Türkiye ’nin önde gelen eğitim kurumlarıyla yapmış oldukları işbirliği kapsamında alanında uzman isimlerle eğitim programları düzenlemeyi sürdürdüklerini söyledi. İbrahim Burkay, BTSO Akademi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin katılımcıların iş yaşamına olduğu kadar sosyal hayatına da ciddi anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi.
“BÜYÜK BİR İHTİYACA CEVAP VERİYOR”
Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerin önemine değinen BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener ise, “İş dünyası için BTSO Akademi eğitimleri büyük bir ihtiyaca cevap veriyor. İş hayatımızda insan gelişmişliğinin önemi ortada. BTSO ’nun bunu fark ederek üye firmalarına böyle bir hizmet sunması takdire şayan bir hareket olarak değerlendirilmelidir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener ’in elinden aldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<