banner359

Btso Akademi Eğitimlerinde Kursiyerler…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) 35 bin üyesine ve üye firmalardaki çalışanlara yönelik başlattığı ‘BTSO Akademi ’ eğitimlerine katılanlar sertifikalarını aldı.‘ ’Yöneticiler için etkin müzakere teknikleri ’ eğitimine 20 kursiyer katıldı. İstanbul Şehir

20 Ağustos 2014 Çarşamba 14:10
Btso Akademi Eğitimlerinde Kursiyerler…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) 35 bin üyesine ve üye firmalardaki çalışanlara yönelik başlattığı ‘BTSO Akademi ’ eğitimlerine katılanlar sertifikalarını aldı.
‘ ’Yöneticiler için etkin müzakere teknikleri ’ eğitimine 20 kursiyer katıldı. İstanbul Şehir Üniversitesi ’nden Hakan Ömer Gider ’in verdiği eğitimde müzakere becerileri, müzakere süreci, ikna etmenin dört aşaması, iyi bir müzakerenin temel yetkinlikleri ve müzakere formülü gibi konular ele alındı. Eğitimi tamamlayan kursiyerler sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ’un elinden aldı.
Burkay, bu eğitimle BTSO Akademi projesinin startını verdiklerini hatırlatarak, “Eğitim hizmetimizi Bursa iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirdik. Bu eğitimler ülkemizin önde gelen üniversitelerinde görev yapan uzman isimler tarafından veriliyor. 6 kategoride 60 ’tan fazla eğitim ve gelişim programını bu yılki eğitim takvimimize ekledik. Düzenlediğimiz eğitim programlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Kirazlıyayla ’da bulunan Sanatoryum binasının da yakında iş dünyasının hizmetine sunulacağını dile getiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bu tarihi binayı BTSO Akademi projemiz çerçevesinde ömür boyu eğitim merkezi haline getireceğiz. Burada orta ve üst seviyede yöneticiler için dünyaca ünlü eğitim kurumları ile işbirlikleri yaparak sertifika programları düzenleyeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<