banner359

Btso İnovasyon Ligi Başlıyor

Bursa Ticaret ve Çaba Odası (BTSO) öncülüğünde, ArGe ve inovasyon çalışmalarına değerinde katan ve ektoderm yapan firmalar, 'BTSO İnovasyon Ligi'nde fikirlerini yarıştıracak. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay keşke, projeyle şirketlerde ArGe ve yenilikçilik kültür

19 Temmuz 2014 Cumartesi 14:29
Btso İnovasyon Ligi Başlıyor

Bursa Ticaret ve Çaba Odası (BTSO) öncülüğünde, ArGe ve inovasyon çalışmalarına değerinde katan ve ektoderm yapan firmalar, 'BTSO İnovasyon Ligi'nde fikirlerini yarıştıracak. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay keşke, projeyle şirketlerde ArGe ve yenilikçilik kültürünün artacağını söyledi.
BTSO İnovasyon Ligi başlıyor. Türkiye ’nin sürdürülebilir rekabet avantajı sağlayabilmesi için başlatılan model baştan sona ArGe ve inovasyon çalışmalarına önem veren firmalar, 'BTSO İnovasyon Ligi' projesiyle yarışarak, ödüllendirilecek. Taslak çerçevesinde ilk olarak işletmelerin, ArGe ve inovasyon becerileri amma muayene beraber belirlenecek. Kriterleri ikmal şirketler, 'BTSO İnovasyon Ligi'nde ayaklık alacak. Özbeöz yıl bu ligin kalınlık iyileri 'Bursa'nın En İnovatif Firmaları' iken bildiri edilecek. Ayrıca firmalar, 1 yaş boyunca 'BTSO İnovasyon Ligi' logosunu web sayfalarında ve kurumsal yazışmalarında kullanabilecek.
SON BAŞVURU FORMU 1 EYLÜL 2014
Türkiye ’ye nüsha olacak olan projede duruş olmak isteyen BTSO üyelerinin, 1 Eylül 2014 Pazartesi gününe kadar http://inovasyon.btso.org.tr adresi üzerinden ticaret bilgilerini kaydetmesi gerekiyor. Değer neticesinde 'BTSO İnovasyon Ligi'ne girmeye hak kazananlar, BTSO ’nun 'Ekonomiye Layık Katanlar' ganimet töreninde kamuoyuna açıklanacak ve ödülleri gösterim edilecek.
İNOVASYON KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞACAK
BTSO Rehber Başkanı İbrahim Burkay, dünyada tamamlama 15 yıldaki ArGe harcamalarının kazanç hızının küresel iktisadi avantaj hızının amma 3 çelik olduğunu söyledi. Türkiye ’nin 2023 gelişme hedeflerine ulaşabilmesi ve dünyanın açış 10 ekonomisi -de yer almasının fakat artan etkili inovasyon çalışmaları beraber mantıklı olabileceğini dile hamil Sermaye Burkay, 'BTSO İnovasyon Ligi' projesinin BTSO üyeleri arasında ArGe ve inovasyon kültürünün yaygınlaşmasını ve sonuçların üretime dönüşmesine liderlik etmesini hedeflediğini kaydetti. Anapara Burkay, "Bursa, plan pazarları birlikte nasıl hareket taslak olduysa, 'BTSO İnovasyon Ligi' projesiyle da katışıksız şehirlere ve odalara yine fiil plan olacaktır. ArGe ve inovasyon çalışmalarına layık veren ve bu alana dışderi eden işletmelerimiz bu projemizle yarışarak, ödüllendirilecekler. Bu sayede üyelerimiz aralarında inovasyon üstünde farkındalık bir kat daha hem artacak” dedi.
"TÜRKİYE ’NİN İNOVASYON PUANI YÜKSELECEK"
BTSO üyelerinin bu konuda yapacağı çalışmaları kamuoyu ve zanaat dünyası ile paylaşmasının bununla birlikte Türkiye ’nin inovasyon değerini ayrıca yükselteceğini kaydeden Burkay, şöyle konuştu:
"BTSO İnovasyon Ligi projesi dahilinde, işletmelerimizin ARGE ve inovasyon becerileri kimi anket ile ortaya çıkacak. Açıklanmış bazı puanın üzerinde ayaklık harekât bölgesi işletmelerimiz 'BTSO İnovasyon Ligi'nde ayak alacak. Hep yıl bu ligin kalınlık iyisi 'BTSO İnovasyon Ligi' şampiyonu olarak Bursa ’nın 'Kalınlık İnovatif Firması' bildiri edilecek. 'Bursa Büyürse Türkiye Büyür' anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan tek olan 'BTSO İnovasyon Ligi'ne özbeöz BTSO üyesi firmalarımızın çalışmalarıyla katılmasını bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<