Btso Uhs Firmaları Abd Yolcusu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Uzay Havacılık Savunma (UHS) kümelenmesi firmaları, ekim ayında Amerika ’ya giderek, NASA, Airbus ve Boeing gibi kurumların merkezlerini yerinde inceleyecek.Uzay Havacılık Savunma Kümelenmesi sektör toplantısını BTSO hizmet binasında gerçekleşt

25 Ağustos 2014 Pazartesi 11:44
Btso Uhs Firmaları Abd Yolcusu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Uzay Havacılık Savunma (UHS) kümelenmesi firmaları, ekim ayında Amerika ’ya giderek, NASA, Airbus ve Boeing gibi kurumların merkezlerini yerinde inceleyecek.
Uzay Havacılık Savunma Kümelenmesi sektör toplantısını BTSO hizmet binasında gerçekleştirdi. Toplantıya BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, UHS Kümelenme Lideri Mustafa Hatipoğlu ve firma temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan İlker Duran, UHS kümelenmesinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi. Kümelenme toplantılarının yol haritasının oluşmasında önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Duran, geçtiğimiz günlerde Eskişehir ve Ankara ’da gerçekleştirilen TEİ ve TAİ ziyaretlerinin önemini hatırlattı.
İlker Duran, BTSO olarak UHS Kümelenmesi üyelerine yönelik bir ABD programı düzenleyeceklerini de anlattı. 1825 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan KOSGEB, Chicago Eşleştirme Merkezi (EŞMER) ve BTSO ticari heyet programından bahseden Duran, bir haftalık program süresince Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi ’ni (NASA), Alabama ’daki Airbus ’un ve Washington ’daki Boeing ’in fabrikasını ziyaret edeceklerini söyledi. ABD programının üye firmalar açısından önem arz ettiğini dile getiren Duran, “ABD ziyareti, Bursalı firmalarımız için önemli bir fırsat olacaktır. BTSO olarak, firmalarımızı dünyanın birçok yerine ulaştırarak, onların ufkunu açmayı hedefliyoruz. ABD ziyareti de bu hedefe hizmet edecektir. Amerika programının önemli fayda sağlayacağını umuyorum. NASA, Boeing ve Airbus gibi uzay ve havacılık sektörünün kilit kurumlarını ziyaret etmek üyelerimizin vizyonunu geliştirecektir” dedi.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise, UHS kümelenmesi toplantılarının sektörün geleceği açısından önemli bir fayda sağladığını kaydederek, “UHS üyelerimizi tebrik ediyorum. Bursa ’yı uzay, havacılık, savunma alanında marka yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bursa, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Şehrimiz, gelecekte bu sektörlerde önemli söz sahibi olacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Mustafa Hatipoğlu ise, UHS kümelenmesi toplantılarının belirli periyotlarla devam edeceğini belirterek, toplantıya katılarak hedefe ortak olan tüm firmalara teşekkür etti.

banner380

Anahtar Kelimeler:
BursaAbdHaberiYolcusuUhs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<