banner359

Btso Üyelerini Dünya İle Buluşturuyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 16 maro projesinden birisi olan Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında üyelerini Berlin ’de düzenlenecek Raylı Sistemler ve Ulaşım Teknolojileri Fuarı ’na (Innotrans 2014) götürmeye hazırlanıyor.Her biri kendi sektöründe dünyanın önde gel

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:00
Btso Üyelerini Dünya İle Buluşturuyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 16 maro projesinden birisi olan Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında üyelerini Berlin ’de düzenlenecek Raylı Sistemler ve Ulaşım Teknolojileri Fuarı ’na (Innotrans 2014) götürmeye hazırlanıyor.
Her biri kendi sektöründe dünyanın önde gelen 13 ayrı fuar organizasyonu düzenleyen BTSO, üyelerini bu kez 2326 Eylül 2014 tarihleri arasında Berlin ’de düzenlenecek ulaşım teknolojileri sektöründeki en geniş ve en kapsamlı fuar olma özelliğini taşıyan ‘Innotrans Raylı Sistemler ve Ulaşım Teknolojileri Fuarı ’na götürmeye hazırlanıyor.
Fuarlar kapsamında düzenlenen bilgilendirme ve sinerji toplantılarının ilki, Innotrans 2014 Fuarı öncesi oda hizmet binasında yapıldı. Innotrans Fuarı ’na katılmak isteyen BTSO üyelerine ulaşım, konaklama ve finansman destekleri hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, Innotrans Fuarı ’nın en yeni ürün ve hizmetleri tanımak, iş fırsatlarını keşfetmek ve yeni iş ortaklıkları kurmak için rakipsiz bir platform oluşturduğunu söyledi.
“ÜYELERİMİZİ FARKLI ÜLKELERİNDEKİ FUARLARLA BULUŞTURDUK”
Yönetime gelirken ortaya koydukları projelereden birisinin Küresel Fuar Acentesi Projesi olduğunu hatırlatan Cüneyt Şener, “Bu proje ile şu ana kadar yurt dışına çıkamamış veya istediği oranda bağlantı kuramamış KOBİ ’lerimize yurt dışı pazarlarını açacak imkanlar sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
Innotrans Fuarı ’nın Bursa ’da gelişmekte olan raylı sistemler çalışmalarına olumlu katkı sağlayacağına değinen Şener, “Bu yıl Amerika ’dan Dubai ’ye kadar dünyanın birçok ülkesine odamız üyelerini götürdük. Innotrans fuarı için de Bursa ’dan Berlin ’e uçak kaldıracağız. Bu da Bursa ’nın bu sektöre ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi. Bundan sonra da böyle geniş çaplı fuar organizasyonlarını tekrarlayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<