banner359

Btso Yiyecek Güvenliği Ilgili Harekete Geçti

Bursa Ticaret ve Çaba Odası (BTSO), toplumda besin güvenliği bilincini aşılamak uygun Il Sağlık Durumu Müdürlüğü ve Kontluk Besin Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü beraber iştirak yapıyor.BTSO, girişken bakım projelerine sürdürme ediyor. BTSO 12. Yiyecekler Meslek Komitesi, o

18 Temmuz 2014 Cuma 10:59
Btso Yiyecek Güvenliği Ilgili Harekete Geçti

Bursa Ticaret ve Çaba Odası (BTSO), toplumda besin güvenliği bilincini aşılamak uygun Il Sağlık Durumu Müdürlüğü ve Kontluk Besin Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü beraber iştirak yapıyor.
BTSO, girişken bakım projelerine sürdürme ediyor. BTSO 12. Yiyecekler Meslek Komitesi, okullarda yemek güvenliği bilincini düzenlemek dolayı Vilâyet Milli Alıştırma Müdürlüğü beraber ortak step yapı kararı aldı. Yapılan çağrıştırma ile Bursa genelindeki kimi 100 okulda besin güvenliği konusunda öğrencilere seminer verilecek. Toplumda gıda güvenliği etrafında farkındalık oluşturmak isteyen BTSO, de Il Afiyet Müdürlüğü ve Il Yiyecekler Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü -li ayrıca birleşme yapacak. Bu kapsamda BTSO Yönetici Aytuğ Iftihar, 12. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Şans, Kurul üyeleri Burhan Sayılgan ve Mehmet Levent Tanrıer, Idari Bölge Yiyecekler Çiftçilik ve Hayvancılık Müdürü Ömer Katı birlikte Ilçe Afiyet Müdürü Özcan Kullanışlı ’ı makamında misafirlik ederek, BTSO 12. Ticaret Komitesi iken projelerini anlattı.
Aytuğ Kibir, BTSO iken Bursa ’de alıştırma projelerinin daima destekçisi olduklarını dile getirdi. Halk kurumları -li işbirliğinin toplumda gıda güvenliği hakkında acil kimi farkındalık oluşturacağını kaydeden Gurur, “Gıda güvenliği sağlığımız açısından kaçınılmaz bir konudur. Biz hem BTSO olarak bu konuda his bestelemek için amme kurumları beraber işbirlikçi step ediyoruz. Bursa ekonomisine gidişat veren BTSO ’nun Bursa ’nın ve Türkiye ’nin geleceğinin şekillenmesinde iri yarı hareket oynadığını biliyoruz. Yapılacak olan işbirliğinin Bursa açısından uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Güvenilir yemek konusunda kamuoyunda talimatlar kirliliğinin bulunduğuna ihbar dertli Star, “Toplumda gıda güvenliği -li bağıl kritik bazı bilgi kirliliği müsait. Biz de bu açıdan antrenman seminerleri yapmaya saptama verdik. başlangıçta öğrenciler aralarında bilinç oluşturmayı hedefliyoruz. Ardından Bursa genelinde seyirci caka ve sivil dernek kuruluşları beraber işbirliği yaparak seminerler vereceğiz. Hem yazılı ve görsel medya aracılığı ile halkımızı bu konuda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz” ki konuştu.
BTSO ’nun öncülüğünde düzenlenen yiyecekler güvenliği seminerlerine tam destek veren Ilçe Afiyet Müdürü Özcan Kolay, “Bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Yiyecek güvenliği konusunda bir kat daha ilk olarak bir çalışmalarımız oldu. Toplumda bilincin oluşması amacıyla çalışma sert önemli. Kont Afiyet Müdürlüğü gibi uzmanlarımız aracılığıyla alıştırma faaliyetlerine beklenen desteği sağlayacağız” açıklamasını yaptı.
Vilâyet Yem Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik da Bursa Sanat ve Çaba Odası ’na teşekkür ederek, toplumda yiyecekler güvenliği bilincinin oluşmasında herkesin aşkın düşük görevi yerine getirmesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<