Btso Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran;

Bursa Zanaat ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) bünyesinde etkinlik gösteren 4 ’üncü ve 51 ’inci Alım Satım Komitesi Genişletilmiş Işkolu Çözümleme Toplantısı ’nda etkileyici BTSO Idareci İlker Duran, Bursa ’hem de milletlerarası yaklaşık bilişim fuarı organize etmeyi hedefl

20 Temmuz 2014 Pazar 13:53
Btso Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran;

Bursa Zanaat ve Sanayi Odası ’nın (BTSO) bünyesinde etkinlik gösteren 4 ’üncü ve 51 ’inci Alım Satım Komitesi Genişletilmiş Işkolu Çözümleme Toplantısı ’nda etkileyici BTSO Idareci İlker Duran, Bursa ’hem de milletlerarası yaklaşık bilişim fuarı organize etmeyi hedeflediklerini söyledi.
Elektrik, elektronik, enerji ve bilişim sektöründe eylem belirten faaliyet temsilcilerinin oluşturduğu 4 ’üncü ve 51 ’inci Komisyon Genişletilmiş Daire Dilimi Analiz Toplantısı, BTSO geniş kapsamlı salonda gerçekleştirildi. Toplantıda dokunaklı BTSO Müdür İlker Duran, alım satım dünyasına akım veren sektörel konseylerin çalışmalarına katışıksız hızıyla devam ettiğini söyledi. 18 sektörel konseyden tek olan Bilişim Dilim Konseyi ’nin kaba ciddi araştırmalar gerçekleştirdiğini dile götüren Duran, “Geçtiğimiz aylarda Küre Biçiminde Fuar Acentesi dahilinde CEBIT Fuarı ’na katıldık. Fuarın kalınlık üst seviye yetkilileri ile görüştük. Ülkeleri temsilen ağır bol stantlar gördük. Hemen Hemen Hiç fuarda Türkiye ’den yaklaşık stant bulunmaması bizi çok üzdü” şu konuştu.
“HEDEFİMİZ ULUSLARARASI DÜZEYDE BAZI BİLİŞİM FUARI AYARLAMAK”
Tüm iki komitenin toplamda Bin ’e aşina üyesinin bulunduğunu dile getiren İlker Duran, hedeflerinin BTSO öncülüğünde uluslararası bilişim fuar organizasyonu planlamak olduğunu söyledi. CEBIT Fuarı ’nda birinci sektör temsilcileriyle kimi araya varış imkanını yakaladıklarını sözlerine ekleyen Duran, “Bilişim sektörü zorunlu yaklaşık alan. Bursa ’nın hem de bu sektörde cümle sahibi olmasını istiyoruz. Bu açıdan Bursa ’ya bilişimle karşılaştırmalı uluslararası yaklaşık fuar kazandırma arzusundayız” için konuştu.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<