banner359

Bu görüntüler Bursa’da çekildi

Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizmi merkezi olan Uludağ’a çıkan Bursalı dağcı, 2500 metre yükseklikte bulunan buz gibi göle girdi.Bursa Dağcılık Ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği 22. Latif...

09 Kasım 2018 Cuma 10:32 2018-11-09 15:35:00
Bu görüntüler Bursa’da çekildi

Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizmi merkezi olan Uludağ’a çıkan Bursalı dağcı, 2500 metre yükseklikte bulunan buz gibi göle girdi.

Bursa Dağcılık Ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği 22. Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışına katılan Sedat Karaçay, geçtiğimiz haftalarda mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşen Marmara bölgesinin en yüksek noktası Uludağ’da bulunan Kilimli Göle girdi. Etrafı karla kaplı gölün buz gibi olan suyuna ilk başta girmekte zorlanan Karaçay, suya alıştıktan sonra yüzmeye devam etti. O anları arkadaşları kayıt altına almayı ihmal etmedi. Sıfır derecenin altındaki suya giren genci izleyenlerin ise içi ürperdi.

Her sene olduğu gibi Kasım ayında yaptığı tırmanışta göle girdiğini ifade eden Sedat Karaçay, suyun yaz kış soğuk olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 09.11.2018 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<