Bu şehir ‘Bizim’

15 Kasım 2018 Perşembe 16:10
Bu şehir ‘Bizim’

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Heykel Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Bizim Taksi Durağı’nı ziyaret ederek, taksici esnafla sohbet etti. Başkan Aktaş, Bursa’nın daha iyi bir geleceğe ulaşması amacıyla her vatandaşın fikrini önemsediklerini söyledi.

Kenti daha sağlıklı bir geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursalıların nabzını tutmaya devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Başkan Aktaş, bu kez Heykel Atatürk Caddesi’ndeki Bizim Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Şehri karış karış gezerek, tüm sorunlara hakim olan taksicilerin şehre dair öneri ve dileklerini dinleyen Başkan Aktaş, problemlerin çözümüne odaklanarak, çalışmalarını planladıklarını söyledi.

“Ortak akla önem veriyoruz”

Bursa’da altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar her alanda yoğunlukla çalıştıklarını anlatan Aktaş, aynı zamanda sanayici, esnaf ve vatandaşlarla da her fırsatta bir araya geldiklerini belirtti. Bursa’nın daha iyi bir geleceğe ulaşması için herkesin fikrine değer verdiklerini vurgulayan Başkan Aktaş, “Ortak akla önem veriyoruz. Esnafın, sanayicinin, iş insanının, vatandaşın, kim olursa olsun Bursa ile ilgili duygu ve düşünceleri, fikirleri, bakış açıları, beklentileri bizim için önemli. Bizler de bu bilgiler doğrultusunda kendimize yol haritası çıkarıyoruz. Plan ve projelere buna göre yön veriyoruz” diye konuştu.

banner380

Aktaş, ziyaret sırasında durağı arayan bir vatandaşla da telefonda görüştü. Başkan Aktaş’ı keyifli bir atmosferde ağırlayan Bizim Taksi Durağı esnafı da Aktaş’a samimi sohbetinden dolayı teşekkür ederek, kente dair izlenimlerini ve mesleki anlamda yaşadıklarını aktardı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<