Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı açığa alındı

02 Şubat 2017 Perşembe 12:13
Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı açığa alındı

İstanbul merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Baş açığa alındı.

banner380

İstanbul merkezli operasyonda 7 hakim ve savcının bylock kullandığı ortaya çıktı. Operasyonun ardından 7 hakim ve savcı açığa alındı. Açığa alınanlar arasında Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Baş’ın da olduğu öğrenildi. Birkaç gün önce izne çıkan Fahrettin Baş, eşinin ameliyat olduğu gün açığa alındı. Açığa alınan hakim ve savcıların evlerinde arama yapıldı.

Öte yandan, Fahrettin Baş’ın sosyal medya hesabından 15 Temmuz öncesi ve sonrasında terör ve FETÖ aleyhinde paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Baş’ın paylaşımlarında, “FETÖ denen hain örgüt bir neslin hayatını heba etti, bitirdi. İnsanların birbirine olan güvenini yok etti. Allah da bunları kahreylesin”, “Üst aklın ülkemizle ilgili projeleri bitmez. 15 Temmuz son değildi. Dize getirmek için birçok yol deneyecekler. Birlik olmak zorundayız”, “Hain FETÖ’cüler milletimize yaşattıkları bu kara günlerin bedelini en ağır şekilde ödeyecekler” şeklinde yazdığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<