Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüse bombalı saldırı: 1 şehit, 4 yaralı

20 Nisan 2022 Çarşamba 00:00 2022-04-20 11:38:18
Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüse bombalı saldırı: 1 şehit, 4 yaralı

 Bursa'da cezaevinde görevli infaz koruma memurlarının servisinin geçişi sırasında meydana gelen patlamada bir personel şehit oldu, 4 personel yaralandı.

banner380

Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya yolu üzerinde sabah 7.30 sıralarında uzaktan kumandalı düzenekle ceza infaz memurlarını taşıyan otobüse saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 memur şehit olurken, biri ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si taburcu edildi. Şehit olan memurun otopsisi için naaşı adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat sabah 7.30'da yol kenarına bırakılan uzaktan kumandalı düzeneğin patlatılması sonucu 1 ceza infaz memurunun şehit, 1 memurun ağır olmak üzere 4 personelin yaralandığını, yaralıların 2'sinin taburcu olduğunu belirterek, "Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ile araştırma başlatıldı. Ekipler sahada titiz şekilde çalışıyor. Adalet ve İçişleri Bakanımız da olayın meydana geldiği andan beri olayı takip ediyorlar. Bugün Bursa'ya gelecekler. Başımız sağolsun" dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<