banner359

'Bursa Festivali'nde türkü şöleni

23 Haziran 2018 Cumartesi 16:24
'Bursa Festivali'nde türkü şöleni

Sanatseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilen ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçılar Gülay, Sümer Ezgü ve Suzan Kardeş’i ağırladı.

BURSA – ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez usta sanatçılar Gülay, Sümer Ezgü ve Suzan Kardeş’i ağırladı. Sevilen sanatçılar, en güzel eserlerle dinleyicilere türkü ziyafeti sundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında, usta sanatçılar Gülay, Suzan Kardeş ve Sümer Ezgü, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi. Türk Halk Müziği’nin en güzel eserlerinin seslendirildiği konser, Bursalı sanatseverlere coşkulu anlar yaşattı.

İlk olarak  ‘İstanbul Ağlıyor’ şarkısı ile Gülay’ın sahneye çıktığı  konserde, Suzan Kardeş de konser alanını dolduran binlerce sanatseveri, seslendirdiği eserlerle Balkanlara götürdü. Gecenin son solisti olarak  sahneye çıkan Sümer Ezgü ise ‘Anadolu’dan Geldik’ parçasıyla sevenleriyle buluştu. Anadolu ezgileri ile dinleyicilerini coşturan Ezgü, danslarıyla da sevenlerinden büyük alkış aldı. Bursa’da konser vermenin heyecanını yaşayan sanatçılar, konserin sonunda hep birlikte söyledikleri türkülerle de keyifli bir festival akşamına imza attılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<