banner359

Bursa FETÖ’nün gaybubet ablası yakalandı

Bursa’da KOM ekipleri, yaptıkları operasyonda FETÖ’nün il gaybubet ablası ve eşini gözaltına aldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda Meryem G....

01 Mart 2018 Perşembe 10:50 2018-03-01 11:04:50
Bursa FETÖ’nün gaybubet ablası yakalandı

Bursa’da KOM ekipleri, yaptıkları operasyonda FETÖ’nün il gaybubet ablası ve eşini gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda Meryem G. ve Ömer G.’nin FETÖ/PDY terör örgütü adına para topladıkları yönünde istihbarat aldı. Yapılan çalışmalarda Meryem G.’nin il gaybubet ablası olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonda Meryem G. ile Ömer G. gözaltına alındı.

Meryem G.’nin FETÖ/PDY terör örgütüne üyesi sebebiyle hakkında aranma ve yakalaması bulunanları farklı semtlerdeki evlerde sakladığı ortaya çıktı. Gaybubet evlerindeki firari şüphelileri belirli günlerde ziyaret eden Meryem G., örgüt tarafından gönderilen paralarla sakladığı kişilerin ihtiyacını karşıladığı belirlendi. Ayrıca Meryem G., gaybubet evlerine ziyaretleri sırasında izlenmediğinden ve takip edilmediğinden emin olmak için örgüt tabiriyle tedbir uyguladığı öğrenildi.

2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sev edildi.

Son Güncelleme: 01.03.2018 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<