Bursa için sıcak hava uyarısı

03 Ağustos 2020 Pazartesi 14:35 2020-08-03 15:06:12
Bursa için sıcak hava uyarısı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik’te, Kurban Bayramı’nın ardından hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

banner380

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölge genelinde 5 Ağustos’tan hafta sonuna kadar hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyredeceği bilgisi verildi. Bursa ve Bilecik’te 2 ila 4, Kütahya’da 3 ila 5, Eskişehir’de ise 6 ila 8 derece sıcaklık artışı beklendiği duyurulan açıklamada, “Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde 6-7 Ağustos günleri, vatandaşlarımızın, özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın, sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları önem arz etmektedir. Ayrıca tarımla uğraşan vatandaşlarımızın da ürünlerini ve çiftlik hayvanlarını sıcak havanın olumsuz etkilerinden korumak amacıyla dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Son Güncelleme: 03.08.2020 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<