banner359

Bursa Valiliği'nden meteorolojik uyarı

16 Ocak 2023 Pazartesi 15:48
Bursa Valiliği'nden meteorolojik uyarı

Bursa Valiliği tarafından yapılan meteorolojik uyarıda Salı sabah saatlerinden itibaren Bursa genelinde kuvetli rüzgar yer yerde fırtınanın etkili olacağı bildirildi.

Bursa Valiliği’nin Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeleri dikkate alarak yaptığı uyarıda şu ifadelere yer verildi:

  Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; ilimizde yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına (50-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
         Geçerlilik periyodu: 17/01/2023 - 06:00 –  19/01/2023 - 09:00   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<