banner359

Bursa Valisi Münir Karaloğlu:

İhtisas Organize Deri Sanayisinin Türkiye'de fazla örneği olmayan bir tesis olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, bu tesisin devamını arzu ettiğini ifade etti.Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İhtisas Deri Organize Sanayi bölgesindeki işçilerle iftar sofrasında biraraya gel

16 Temmuz 2014 Çarşamba 12:08
Bursa Valisi Münir Karaloğlu:

İhtisas Organize Deri Sanayisinin Türkiye'de fazla örneği olmayan bir tesis olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, bu tesisin devamını arzu ettiğini ifade etti.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İhtisas Deri Organize Sanayi bölgesindeki işçilerle iftar sofrasında biraraya gelen Karaoğlu, işçilerle bol bol sohbet etti onların sıkıntılarını dinledi. İftar sofralarında mümkün oldukça halkla iç içe olmayı hedeflediklerini belirten Karaloğlu, "Vatandaşlarla böyle iftar sofralarında bir araya gelmek beni daha çok mutlu ediyor. İhtisas Organize Deri Sanayisi Türkiye de çok fazla örneği olmayan bir tesis. Bursa ’mızda ki bu tesisin devamını arzu ediyoruz. Güzel bir bölge olmuş, alt yapısıyla, üst yapısıyla az önce bölge müdürlük binasının inşaatını da gezerek son halini de gördük. Türkiye ’de ki önemli Organize sanayi bölgelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şuan tek sorun kaliteli deri ve iş bulmak galiba. İnşallah işimiz, aşımız bol olur. Ülke olarak huzur ve mutluluk içerisinde bayrama kavuşuruz" dedi.
İhtisas Organize Deri Sanayi Bölgesinde ki iftar programının ardından BursaTrabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin vermiş olduğu iftar programına geçerek çay molası veren Vali Karaloğlu, Karadenizli hemşerilerinin de gönlünü aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<