banner359

Bursa’da Çiftte Cinayette Şok Detay

Bursa’da otoban kenarında birbirine 3 kilometre mesafedeki meyve bahçelerinde bulunan iki kadın cesedinin anne ve kızına ait olduğu tespit edildi.Osmangazi ilçesi İsmetiye ile Samanlı mahalleleri arasında kalan alanda 3 kilometre aralıkla 2 kadın...

30 Kasım 2015 Pazartesi 19:59
Bursa’da Çiftte Cinayette Şok Detay
Bursa’da otoban kenarında birbirine 3 kilometre mesafedeki meyve bahçelerinde bulunan iki kadın cesedinin anne ve kızına ait olduğu tespit edildi.
Osmangazi ilçesi İsmetiye ile Samanlı mahalleleri arasında kalan alanda 3 kilometre aralıkla 2 kadın cesedinin bulunmasının ardından polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan ilk incelemede feci şekilde öldürülen kadınların 44 yaşındaki anne ve 22 yaşındaki kızı olduğu tespit edildi. Bursa’nın Kestel ilçesinde oturan anne ve kızı için yakınlarının kayıp müracaatında bulundukları ve annenin bir süre önce kocasından ayrıldığı öğrenildi.
Yetkililer, katil zanlısının bir an önce yakalanması için kimlik bilgilerinin açıklanmayacağını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ve jandarma ekipleri katil zanlısının peşine düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<