Bursa'da dehşet gecesi !

Bursa'da yanlarında 2 bayanla birlikte alkol aldığı arkadaşını başına çekiçle vurarak öldürdü. Zanlının, ambulansın içinde bacak bacak üstüne atarak rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekti.

14 Mart 2015 Cumartesi 00:15 2015-03-14 00:16:53
Bursa'da dehşet gecesi !

 Olay Merkez Yıldırım ilçesi Paksoy sokakta gerçekleşti.

İddiaya göre, yanlarında 2 bayanla birlikte alkol almaya başlayan Binali Uluçam (59) ve Eyüp T. bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki arkadaş birbirini darp etmeye başladı.

banner380

Kavgada Binali Uluçam, Eyüp T'nin kafasına çekiçle vurarak yaraladı. Yaralanan Eyüp T., çekici alarak Binali Uluçam'ın kafasına vuramaya başladı. Uluçam, aldığı darbeler üzerine zemin kattaki evinin penceresinden çıkıp binanın önüne yığıldı.

Uluçam'ın kanlar içinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uluçam'ın öldüğünü belirledi. Kavgada hafif şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye sevk edilen Eyüp T. ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.


Aynı sokaktaki başka bir evde ikamet eden öğretmen Abdullah Aktaş, ölen kişiyi tanımadığını belirterek, "Okuldan geldim. Evde dinleniyordum. Eşim bana 'Orada birisi yatıyor. Ölmüş galiba' dedi. Ben hemen kalkıp baktım. Hareket etmiyordu. Hemen polisi ve 112'yi aradım, haber verdim. Herhangi bir ses duymadım. Hiçbir gürültü gelmedi. Gördüğümde kanlar içindeydi" dedi.
Polis ekipleri, kavga sırasında evde bulunan ve olay yerinden kaçan kadınların yakalanması için çalışma başlattı.

Kavgadan arkadaşını öldüren Eyüp T'nin ambulansın içinde bacak bacak üstüne atarak rahat tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 14.03.2015 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<