Bursa'da esrarengiz koku!

Bursa'da inanılmaz koku!

09 Ekim 2014 Perşembe 19:20 2014-10-09 19:26:14
Bursa'da esrarengiz koku!

 Bursa'da eğitim kampusunda gaz kokusundan çok sayıda öğrenci zehirlendi. 

Edinilen bilgiye göre, Yeniceabat BTSO Eğitim Kampusu'nu nereden geldiği bilinmeyen bir gaz kokusu kapladı. 10 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü 4 okul ve 2 öğrenci yurdu bulunan kampusta büyük panik yaşandı. Okul binalarına dolan esrarengiz koku öğrencileri etkiledi. İdareciler okulu tahliye ederek öğrencileri bahçeye çıkardı. Gazdan fenalaşan 26 öğrenci için ambulans çağrılırıken, ortalık ana baba gününe döndü. Mide bulantısı şikayeti olan öğrenciler ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Gazdan öğretmenlerin de etkilendiği görüldü.

Kampusa AFAD, UMKE ve Sivil Savunma Müdürlüğü ile 112 ekipleri sevk edildi. Gaz kokusunun sebebi henüz belirlenemezken, BURSAGAZ, doğalgaz hattında herhangi bir kaçak olmadığını söyledi. AFAD ekipleri cihazlarla gaz kaçağı olup olmadığını araştırıyor.

Ekipler, esrarengiz kokunun kaynağını henüz belirleyemezken, 6 ay önce de Kestel'deki çimento fabrikasının fırınlarında endüstriyel katı atık yakılması sebebiyle şehrin doğu bölgesine yayılan koku binlerce insanı etkilemiş, kokunun kaynağı sonradan ortaya çıkmıştı.




banner380

İHA

Son Güncelleme: 09.10.2014 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<