banner359

Bursa’da Fotofest Heyecanı Başlıyor

Türkiye ’de ilk kez Bursa ’da düzenlenen ‘Uluslararası Fotoğraf Festivali (FotoFest) ’, 2014 yılında birbirinden farklı fotoğraf kareleriyle Bursalıları buluşturacak.Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve BUFSAD işbirliğiyle bu yıl 4. ’sü düzenlenecek o

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:10
Bursa’da Fotofest Heyecanı Başlıyor

Türkiye ’de ilk kez Bursa ’da düzenlenen ‘Uluslararası Fotoğraf Festivali (FotoFest) ’, 2014 yılında birbirinden farklı fotoğraf kareleriyle Bursalıları buluşturacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve BUFSAD işbirliğiyle bu yıl 4. ’sü düzenlenecek olan Türkiye ’nin ilk uluslararası fotoğraf festivali FotoFest ’in hazırlıkları başladı. BKK ofislerinde yapılan toplantıya, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, BKK Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdür Neslişah Kuşku, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar, BUFSAD Başkanı İlhan Özer ve BUFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yıldız katıldı.
Bu yıl FotoFest ’in Aralık ayı içerisinde yapılacağını söyleyen BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, festival sayesinde Bursa ’nın ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtılmasının amaçlandığını söyledi.
BKK Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Ceyhun İrgil ise, FotoFest ’in Bursa için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. 3 yıl boyunca Uluslararası, ulusal ve yerel düzeyde birçok fotoğrafçının Bursa ’da ağırlandığının altını çizen İrgil, “Bursa FotoFest ’in geleneksel hale gelmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Aralık ayında gerçekleşecek olan festivalde en güzel fotoğraf kareleriyle Bursalıları buluşturacağız” dedi.
BKK Başkanı Semih Pala, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ’nin katkılarıyla 2014 ’te FotoFest ’in 4. ’sünü düzenliyoruz. Fotofest, Bursa ’nın uluslararası alanlarda sesinin duyurulması için önemli bir fırsat oldu. Bursa Kent Konseyi gönüllüleri Fotofest ’in organizasyonu için hummalı bir şekilde çalışıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<