Bursa'da genç kızın şok intiharı!

BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, lise öğrencisi 15 yaşındaki Rümeysa Cengiz, üçüncü kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Genç kızın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına 23 Şubat'ta, 'Eğer bir gün intihar etmek isterseniz bunu insanların olmadığı bir yerde yapın. Çünkü insanlar kötü, sizi kurtarmak isteyeceklerdir' yazdığı ortaya çıktı.

11 Mart 2015 Çarşamba 18:03 2015-03-11 18:06:36
Bursa'da genç kızın şok intiharı!

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi Karacabey Mahallesi'nde meydana geldi. Necatibey Kız Teknik Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Rümeysa Cengiz, 5 yıl önce eşinden ayrılan annesi Nurcan Yüksel ile birlikte yaşıyordu. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Rümeysa Cengiz, dün gece annesinin evde bulunmadığı sırada iddiaya göre üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atladı.  Ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha önce de intihara teşebbüs ettiği ve okuldaki devamsızlığı nedeniyle öğretmenleri tarafından uyarıldığı öğrenilen Cengiz'in, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına 23 Şubat'ta, 'Eğer bir gün intihar etmek isterseniz bunu insanların olmadığı bir yerde yapın. Çünkü insanlar kötü, sizi kurtarmak isteyeceklerdir' yazdığı ortaya çıktı. Cengiz'in bu paylaşımına arkadaşlarının yaptığı yoruma da '"hap falan çözüm değil' yanıtını verdiği görüldü.

banner380

Rümeysa Cengiz'in ölümüyle ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığı'nca sürdürülüyor. 

Son Güncelleme: 11.03.2015 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<