Bursa’da halı saha çılgınlığı

10 Mart 2021 Çarşamba 09:36 2021-03-10 10:37:52
Bursa’da halı saha çılgınlığı

Bursa’da yeni normalleşme süreci ile birlikte halı sahalar da açıldı. İstanbul’dan gelenler sebebiyle halı sahalarda boş yer bulmak imkânsız.

Halı sahaların Bursa’da açılmasıyla birlikte çevre vilâyetlerden Bursa’ya büyük talep var. Maç yapmak için yüzlerce kilometre yol kat eden sporseverler, Bursa’da halı saha maçı yapıp İstanbul’a geri dönüyor. Bursa’daki halı saha işletmecileri İstanbul’dan gelen talebe ilk başta şaşırdı, sonra işlerin yoğun olmasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Bursa’daki halı sahalarda şehir dışından gelenler sebebiyle gece yarısına kadar boş yer bulunmuyor.

banner380

Bursa’da 3 halı sahanın işletmeciliğini yapan Sadık Benzer, "Kasım ayından itibaren halı sahalarımız kapalıydı. Normalleşmeyle birlikte halı sahalarımızı açtık. Büyük talep var, hiç boş saatimiz yok. Kapıları açtığımız saatten kapattığımız saate kadar dolu. İstanbul’dan yoğun talep var. Rezervasyon yapıp kaporayı ödeyerek İstanbul’dan maç yapmaya geliyorlar. Geçtiğimiz gün bir iş adamı 3 saati satın aldı. İstanbul’un yanı sıra Balıkesir’den de talep var. Talepten dolayı işlerimiz açıldı, çok memnunuz" dedi."

Son Güncelleme: 10.03.2021 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin 2021-03-10 11:03:45

Bence yanlıs sehir dısından kabul edeilmemesi gerek

banner366

<