banner359

Bursa'da Kaçak Sincaplara El Konuldu

Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla edinilen 6 adet sincap ele geçirdi.Bursa Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü ’nden alınan bilgiye göre, denetim ekipleri tarafından Uludağ yolu üzerinde bulunan bir kafe önünde 6 adet sincap ele geçiri

06 Ağustos 2014 Çarşamba 20:05
Bursa'da Kaçak Sincaplara El Konuldu

Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla edinilen 6 adet sincap ele geçirdi.
Bursa Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü ’nden alınan bilgiye göre, denetim ekipleri tarafından Uludağ yolu üzerinde bulunan bir kafe önünde 6 adet sincap ele geçirildi. Yapılan açıklamada, “Yasa dışı yollarla edindiği yaban hayvanları tesisine gelen konuklara sergileyen tesis sahibine gerekli yasal işlemler uygulanmıştır. El konulan ve sağlık durumları iyi olduğu tespit edilen 6 adet sincap, Osmangazi ilçesi Yiğitali mahallesindeki ormanlık alanda doğaya salınmıştır” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<