banner359

Bursa'da Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole…

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde lastiği patlayan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Aracın içerisinde sıkışan sürücü yoldan geçen vatandaşlar ve 112 ekipleri tarafından otomobilin içerisinden çıkartıldı.Olay, Orhaneli ilçesi Akçabük Mahallesi ’nde meydana geldi. İddiaya g

28 Temmuz 2014 Pazartesi 21:24 2014-07-29 14:44:44
Bursa'da Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole…

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde lastiği patlayan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Aracın içerisinde sıkışan sürücü yoldan geçen vatandaşlar ve 112 ekipleri tarafından otomobilin içerisinden çıkartıldı.
Olay, Orhaneli ilçesi Akçabük Mahallesi ’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nurettin B., yönetimindeki 34 GJ 4300 plakalı otomobil Orhaneli istikametine giderken aracın lastiğinin patlamasıyla 20 metrelik şarampole uçtu. Araçta sıkışan Nurettin B., 112 ekiplerince ve yoldan geçen vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Orhaneli Devlet Hastanesi ’ne götürülen Nurettin B. ’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Son Güncelleme: 29.07.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<