banner359

Bursa’da Metro Arızası Ulaşımda Sıkıntıya Yol…

Bursa ’da bir metro vagonunun arıza yapması ulaşımın kilitlenmesine sebep oldu. Akşam saatlerindeki arıza sebebiyle Bursalılar evlerine yarım saat gecikmeli gittiler.Bursaray Sırameşeler istasyonunda akşam saatlerinde bir vagon arızalandı. Vagonun çekileceği herhangi bir yedek cep

15 Ağustos 2014 Cuma 10:56
Bursa’da Metro Arızası Ulaşımda Sıkıntıya Yol…

Bursa ’da bir metro vagonunun arıza yapması ulaşımın kilitlenmesine sebep oldu. Akşam saatlerindeki arıza sebebiyle Bursalılar evlerine yarım saat gecikmeli gittiler.
Bursaray Sırameşeler istasyonunda akşam saatlerinde bir vagon arızalandı. Vagonun çekileceği herhangi bir yedek cep olmadığı için, araç bakım merkezine gidinceye kadar demiryolu trafiğinde aksama yaşandı.
Burulaş yetkilileri, otobüslerle vatandaşları gitmek istedikleri noktalara taşıdılar. Yaklaşık yarım saatlik aksama sebebiyle metro istasyonlarında kalabalık oluştu.
Öte yandan Mudanya ve Güzelyalı ’ya çalışan otobüsler şehir merkezine takviye olarak kaydırılınca Emek ’teki duraklarda insanlar uzun kuyruk oluşturdu.
Sistemin kısa sürede normale dönmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
Burulaş yetkilileri, diğer tüm şehirlerde arıza ihtimaline karşı vagonların çekileceği yedek cep olduğunu fakat Bursa ’da 12 sene önce planlama yapılırken fiziki şartlardan dolayı böyle bir tedbir alınmadığını ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<