banner359

Bursa'da ölüm direksiyon başında geldi!

Bursa'da işten çıkıp eve giden bir kişi, otomobilini sağ şeride çektikten sonra aracının içinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 16:47 2014-07-16 16:51:29
Bursa'da ölüm direksiyon başında geldi!

Olay merkez Osmangazi ilçesi yakın çevre yolu 11 Eylül Bulvarı’nda meydana geldi. Küçük Sanayi’de bir tavukçu firmasında çalışan Yaşar Kasap (45) dün gece işten çıkarken yakınlarıyla yaptığı konuşmada ‘kalbinin ağrıdığını’ söyledi. Aradan birkaç saatin ardından Kasap’a ulaşamayan ailesi, Işıklar Polis Karakolu’na giderek kayıp müracaatında bulundu. Yakın çevre yolunda bir otomobil içerisinde cansız bir kişinin yattığı ihbarını alan polis ve 112 ekipleri harekete geçti.

112 ekipleri, yaptıkları incelemeler neticesinde Yaşar Kasap’a ait olduğu tespit edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kasap’ın, akşam saatlerinde Küçük Sanayi’de işten çıktığı ve trafik yoğun olduğu için evine gitmek için çevre yolunu kullandığı öğrenildi. Ayrıca şahsın çevre yolunda 16 RR 404 plakalı otomobilin içerisinde 1 gün önce kalp krizi şüphesiyle öldüğü tahmin ediliyor. Ayrıca Kasap’ın ölüm haberini alan yakınları olay yerine koştu. Şahsın otomobil içerisinde yattığını gören yakınları sinir krizi geçirdi. Kasap’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı. 

İHA

Son Güncelleme: 16.07.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<