banner359

Bursa’da servis otobüsünde direksiyon başında ölüm

Bursa’da fabrikaya işçi çeken servis otobüsü sürücüsü, evinden çıktıktan kısa süre sonra direksiyon başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.Olay, saat 07.00 sularında merkez Osmangazi İlçesi Yenibağlar Mahallesi Hakimiyet Caddesi...

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:46
Bursa’da servis otobüsünde direksiyon başında ölüm
Bursa’da fabrikaya işçi çeken servis otobüsü sürücüsü, evinden çıktıktan kısa süre sonra direksiyon başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.
Olay, saat 07.00 sularında merkez Osmangazi İlçesi Yenibağlar Mahallesi Hakimiyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre fabrikaya işçi götürmek için servis aracı ile evinden yola çıkan Hasan Sever(62) 200 metre ilerledikten sonra fenalaşarak aracını sol şeride çekti. Aracın kaldırıma çıkmasıyla birlikte çevredekiler durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Hasan Sever’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Sever’in yüksek tansiyon ve şeker hastası olduğu öğrenildi. Sever’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<