Bursa’da Tarihi Heykel Operasyonu...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar neticesinde 2 metre boyundaki tarihi heykeli kaçırmak isteyen ve 12 paket bandrolsüz sigara tacirlerini kıskıvrak yakaladı.Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:10
Bursa’da Tarihi Heykel Operasyonu...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar neticesinde 2 metre boyundaki tarihi heykeli kaçırmak isteyen ve 12 paket bandrolsüz sigara tacirlerini kıskıvrak yakaladı.
Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Gümrük Kaçağı Bandrolsüz Sigara Ticareti, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet ve Uyuşturucu Madde / Metamfetamin Maddesi Ticareti Yapmak” suçlarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 9 kişiyi gözaltına aldı.
2 METRELİK TARİHİ HEYKELİ TAŞIRKEN YAKALANDILAR
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı ilk operasyonda A.K. ve Ö.K. isimli şahısların kullanmış oldukları minibüsü durdurdu. Minibüsün içerisinde yapılan aramada 2 metre boyunda heykel ele geçirildi. Daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde ise heykelin 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında olduğu anlaşıldı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<