banner359

Bursa'da uyuşturucu faciası

Bursa'da uyuşturucu faciası

12 Mayıs 2015 Salı 13:05 2015-05-12 13:10:34
Bursa'da uyuşturucu faciası

Alınan bilgiye göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İsmail Erduman (24) ve Göksel Karabulut (23) merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi üzerindeki apartmanda fenalaştı. Uyuşturucu hap aldıkları öne sürülen iki genç, arkadaşları tarafından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ancak Karubulut ve Erduman doktarların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayataını kaybeden öğrencilerle birlikte uyşturucu aldığı öğrenilen diğer iki öğrencinin ise hala komada olduğu öğrenildi.

Savcılık ölüm olayına el koyarken aileleri Balıkesir'de oturan iki gencin cenazeleri kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan narkotik dedektifleri de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Son Güncelleme: 12.05.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<