banner359

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

Bursa’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi, Yıldırım ve Kestel ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 12 şüpheliyi...

20 Mart 2018 Salı 11:44 2018-03-20 13:15:10
Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

Bursa’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi, Yıldırım ve Kestel ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 12 şüpheliyi farklı adreslerde gözaltına aldı. Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda bir miktar bonzai ve metamfetamin ele geçirildi. 12 şüpheliden B.Ş, C.P, B.U, A.K ve E.S, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ yapmaktan, diğer 7 şahıs ise ‘kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 20.03.2018 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<