banner359

Bursa’dan Filistin’e Dua İsrail’e Beddua

Türkiye Gençlik Vakfı Bursa İl Temsilciliği, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara tepki gösterdi.Türkiye Gençlik Vakfı Bursa Temsilciliği, Emir Sultan Meydanı'nda toplanarak İsrail ’e öfke kustu. Ramazan ayında bebek, çocuk ayırmadan Filistin halkını katleden İsrail

28 Temmuz 2014 Pazartesi 12:14
Bursa’dan Filistin’e Dua İsrail’e Beddua

Türkiye Gençlik Vakfı Bursa İl Temsilciliği, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara tepki gösterdi.
Türkiye Gençlik Vakfı Bursa Temsilciliği, Emir Sultan Meydanı'nda toplanarak İsrail ’e öfke kustu. Ramazan ayında bebek, çocuk ayırmadan Filistin halkını katleden İsrail ’in terör saldırılarını lanetlediklerini ifade eden Yavuz, “Zulüm ilelebet sürmeyecektir. Mazlumların ve masumların sahibi yüce Allah ’dır. Biz, gençlik kuruluşlarının mensupları olarak zalime kimlik sormaksızın zulme karşı bedeli ne olursa olsun dimdik duracağız. Gazzeli kardeşlerimiz bilsinler ki, dünya sussa da, Türkiye susmayacak ve hakkı haykırmaya devam edecektir” dedi.
Türkiye Geçlik Vakfı ve bu duruma sessiz kalmayacaklarını açıklayan Yavuz, “Diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte, yurt genelinde onlarca şehirde aynı anda yapacağımız duaların Allah katında makbul olmasını temenni ediyor. Filistin ’de bulunan kardeşlerimin, Allah yar ve yardımcısı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<