banner359

Bursaspor Taraftarı Galatasaray Maçı Biletlerine…

Bursaspor taraftarları, Spor Toto Süper Lig ’in ilk haftasında Bursa ’da oynanacak Galatasaray maçı biletlerine ilgi göstermedi.Bursaspor ile Galatasaray arasında 30 Ağustos Cuma günü Atatürk Stadyumu ’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Passolig kartına te

26 Ağustos 2014 Salı 20:24
Bursaspor Taraftarı Galatasaray Maçı Biletlerine…

Bursaspor taraftarları, Spor Toto Süper Lig ’in ilk haftasında Bursa ’da oynanacak Galatasaray maçı biletlerine ilgi göstermedi.
Bursaspor ile Galatasaray arasında 30 Ağustos Cuma günü Atatürk Stadyumu ’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Passolig kartına tepki gösteren Bursaspor taraftarları, bilet gişelerine gelmedi. Önceki maçlarda Atatürk Stadı dışına kadar oluşan uzun kuyruklar bu kez oluşmazken, taraftarlar kargaşa yaşanmadan biletlerini aldı. Ayrıca birçok taraftar Passolig uygulamasına tepki gösterirken, bu durumda çoğu takımın boş tribünler önünde maç oynayacağını iddia etti. Yaklaşık 50 taraftarın Atatürk Stadyumu önündeki bilet gişesinde, 9 taraftarın ise Passolig kuyruğunda beklediği görüldü.
Passolig uygulamasından mağdur olduğunu ifade eden bir taraftar, “Kapalı kale arkasından kombinem var. Cezalı olduğumuz için açık kale arkasından bilet alacaktım. Üzerine tekrar para istiyorlar. Siteden yazmışlardı kapalı kale arkasından bileti olan açık kaleden de alabilir diye. Ama şimdi benden para istiyorlar. Dün siteden para istenecek diye bir şey yazmıyordu. Passoligimin içinde param da var ama bilet alamıyorum. Ben şu anda mağdurum ve maça gidemeyeceğim” dedi.
Takımlarını yalnız bırakmak istemediklerini belirten bir taraftar ise, “Biz Passolig kartımızı aldık. Başkanımız ve hocamıza güveniyoruz. Zor günlerde takımımıza destek olmamız lazım. Dün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakayı da izledik. Galatasaray çok iyi top oynamıyor. Burada maçta fazla seyirci olmayacak ama gelenlerle bütünleşip bu maçı alacağız” diye konuştu.
Bursaspor ’un Galatasaray ’ı ağırlayacağı müsabakadaki biletler şu fiyatlardan satışa sunuldu:
“VIP tribünü 1. sıra 300 TL, VIP tribünü 2 ile 6. sıra arası 200 TL, kapalı ABC, VIP C tribünü 100 TL, açık kale arkası 15 TL ve misafir tribünü 19 TL."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<