banner359

Bursaspor Taraftarları Maçlara Gitmeyecek

Bursaspor taraftarları, yeni sezonda faaliyete geçecek passolig (ebilet) uygulaması sebebiyle takımlarını stat dışından destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.Yeşilbeyazlı ekibin Teksas taraftar grubu üyeleri yaptıkları basın açıklamasıyla ebilet sistemine tepkilerini dil

04 Ağustos 2014 Pazartesi 20:14
Bursaspor Taraftarları Maçlara Gitmeyecek

Bursaspor taraftarları, yeni sezonda faaliyete geçecek passolig (ebilet) uygulaması sebebiyle takımlarını stat dışından destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.
Yeşilbeyazlı ekibin Teksas taraftar grubu üyeleri yaptıkları basın açıklamasıyla ebilet sistemine tepkilerini dile getirdiler. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Sadettin Çetinoğlu, "1,5 yıl önce de ebilet uygulamasına karşı tepkimizi koymuştuk. Biz gitmedik, takımı dışarıdan destekledik. 25 Aralık 2012 tarihinde ne dediysek bugün de aynı şeyi söylüyoruz. "Bizler ebilet sistemini kabul etmiyoruz. Bu nedenle bu sezon takımımızı stat dışından destekleyeceğiz'' dedi.
"MAÇLARA GİTMEYECEĞİZ"
Ebilet uygulamasını kabul etmediklerini ve maçlarara gitmeyeceklerini ifade eden Çetinoğlu, "Hiçbir tribün grubunun, derneğinin fikri alınmadan uygulanmaya kalkılan, 'futbolda şiddeti engelleme' kılıfıyla futbolu banka müşterisi olmaya zorlayan, tribünde taraftarın bir arada durmasını engelleyen bir sistem uygulanmak isteniyor. Arma sevdamızın maddi olarak sömürülmesine, potansiyel suçluymuş gibi sürekli gözaltında tutulmaya daha fazla müsaade etmeyeceğiz. Ebilet almayacağız. Maçlara gitmeyeceğiz. Alt yapı takımlarını destekleyeceğiz. Mücadelemizi şartlar yerine gelene kadar alt yapı takımlarını desteklemeyle sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Tribün liderlerinden Selim Kurtulan ise, "Gerekirse bunun paralarını toplayıp kulübe yardım makbuzu alarak bağışlayacağız. Her maç merdivenlerde olup, takımımızı oradan destekleyeceğiz. Ebilet uygulamasını mahkemeye taşıyacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<