banner359

Bursaspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda p

28 Temmuz 2014 Pazartesi 21:24
Bursaspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.
Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda pas press çalışması ile devam etti. Savunma ve hücum hatlarının pozisyon almaları üzerinde çalışan futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde kanatlardan orta ve gol çalışması yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş antrenmanın son bölümünde futbolculara yarı sahada çift kale maç yaptırdı.
Oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen antrenmanda tedavisi devam eden Fernando Belluschi yer almazken, Jose Fernandao, Onurcan Piri, Emre Taşdemir ve Volkan Şen takımdan ayrı özel çalıştılar. Yeşilbeyazlıların sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamada, Volkan Şen ’in sağ kasığında ağrısı bulunduğu ve bu nedenle takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.
2 GÜN İZİN
Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, Ramazan Bayramı sebebiyle futbolculara iki gün izin verdi. Yeşilbeyazlılar 30 Haziran Çarşamba günü Özlüce Tesisleri'nde toplanarak, sezon öncesi hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<