Bursaspor’un Porto’dan Transferi Josue’den İddialı…

Bursaspor ’un Porto ’dan kadrosuna kattığı Josue, 10 numara pozisyonunda oynadığını belirterek, “Birçok asist yaparak gol atılmasına yardımcı olan, gol atılamadığı durumlarda ise golü atan bir oyuncuyum” dedi.Yeşilbeyazlı kulübün Porto ’dan 1 yıllığına kiralık ola

12 Ağustos 2014 Salı 17:39
Bursaspor’un Porto’dan Transferi Josue’den İddialı…

Bursaspor ’un Porto ’dan kadrosuna kattığı Josue, 10 numara pozisyonunda oynadığını belirterek, “Birçok asist yaparak gol atılmasına yardımcı olan, gol atılamadığı durumlarda ise golü atan bir oyuncuyum” dedi.
Yeşilbeyazlı kulübün Porto ’dan 1 yıllığına kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı ve bugün resmi sözleşmeye imza attıracağı genç oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira, kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, Bursaspor ’a geldiği için çok mutlu olduğun söyledi.
Transferi için emek harcayan Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Josue, “Bu haberlerin ilk çıktığı günden beri sosyal medyada bana desteklerini sunan Bursaspor taraftarlarına da çok teşekkür ederim. Bundan sonra çok çalışıp, beni nasıl mutlu ettilerse benim de onları mutlu etmem gerekecek. Oynadığım süre boyunca elimden gelen her şeyi veren bir futbolcu olacağım. Sürekli takımın daha iyi sonuçlar alması için gerek saha içinde gerekse saha dışında takıma destek vereceğim. Her zaman saha içinde olmayabilirsiniz. Teknik direktör farklı kararlar verebilir. Ama saha dışında da ben Bursaspor ’un başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
“GOL ATTIRAMAZSAM, ATARIM”
Kendi oyun stili ile ilgili de bilgi veren yetenekli oyuncu, “Kendimi daha çok oyunu kuran, orta sahada oyunu yönlendiren, ofansif özellikleri olan, 10 numara gibi oynayabilen, birçok asist yaparak gol atılmasına yardımcı olan, gol atılamadığı durumlarda ise golü atan bir oyuncu olarak tarif edebilirim” şeklinde konuştu.
“DOĞRU BİR YERE GELDİĞİME EMİNİM”
Bursaspor taraftarıyla ilgili övgü dolu sözler sarf eden Josue, “Buraya gelmeden önce internetten Bursaspor taraftarını seyretme şansım oldu. Çok bilgi edindim. Daha önce Türkiye ’de oynayan oyunculardan Bursaspor taraftarı hakkında çok olumlu şeyler duydum. Ben zaten bu tür ateşli seyirciler karşısında oynamayı çok severim. Doğru bir yere geldiğime eminim. Benim onlardan isteğim bizi desteklemeleri. Onlar beni mutlu edecek, ben de söz veriyorum ki elimden gelen her şeyi saha içinde yaparak onları mutlu edeceğim” dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<