BUSKİ’den gece mesaisi

Su Ve Kanalizasyon İdareleri Arasında Örnek Olan Bursa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (buski), Şehir Merkezindeki Bakım Onarım Çalişmalarina Hız Verdi.

23 Ocak 2020 Perşembe 13:13 2020-01-23 13:48:18
BUSKİ’den gece mesaisi

Su ve kanalizasyon idareleri arasında örnek olan Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), şehir merkezindeki bakım onarım çalışmalarına hız verdi.

banner380

Gündüz saatlerinde trafiğin yoğun olmasını göz önünde bulundurarak gece saatlerinde çalışmalarını hızlandıran BUSKİ bakım onarım ekipleri, şehir merkezindeki güzergâhlarda kanalizasyon, baca kapakları ve yağmur suyu ızgaralarında çalışma yaptı. Çeşitli çevresel faktörlerle asfalt kotundan aşağıda kalan rögar kapakları, BUSKİ bakım onarım ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon ile düzeltildi getirildi. Çalışmalarda sona gelinirken, araç trafiğini tehlikeye sokan rögar ve ızgara kapakları da yapılan operasyon ile onarılmış oldu.

Son Güncelleme: 23.01.2020 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<