banner359

Büyükşehir’de ‘Ayın personelleri’ ödüllendirildi

21 Eylül 2021 Salı 19:39
Büyükşehir’de ‘Ayın personelleri’ ödüllendirildi

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda, yaptıkları çalışmalarla kuruma ve şehre katkı sunan belediye personelleri ödüllendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız’ın başkanlığında yapıldı. Temmuz ve Ağustos aylarında ödüllendirilmesi uygun görülen ‘Ayın personelleri’ de Büyükşehir Meclisi’nde ödüllendirildi.

Yaptıkları özverili çalışmalarla zamandan ve kurum harcamalarında önemli bir tasarruf sağlayan BURKENT personeli Salih Gökçe, BUSKİ personeli Serkan Çelikel, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personeli İbrahim Akbalcı ve İlhan Eliyazıcı, Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi Başkanlığı personeli Melih Bayram, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personeli Servet Çakır, BUSKİ Tahsilat Şefi Demet Banu Öztürk ve BURULAŞ Güvenlik Görevlisi Nagihan Özdemir, ayın personeli seçildi.

Başarılı personellere başarı belgeleri ve hediyeleri meclis üyeleri tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<