Büyükşehir’den Uludağ’a 35 milyonluk arıtma yatırım

Uludağ’da 35 milyonluk arıtma yatırımı yapılacağını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, onun öncesinde 4 mevsim hizmet verilmesi için Uludağ’ın tanıtımını çok iyi yapılması gerektiğini söyledi.İhlas...

25 Ocak 2018 Perşembe 10:59 2018-01-25 11:28:15
Büyükşehir’den Uludağ’a 35 milyonluk arıtma yatırım

Uludağ’da 35 milyonluk arıtma yatırımı yapılacağını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, onun öncesinde 4 mevsim hizmet verilmesi için Uludağ’ın tanıtımını çok iyi yapılması gerektiğini söyledi.

banner380

İhlas Haber Ajansı’na açıklama yapan Başkan Aktaş, Uludağ ile ilgili sıkıntıları daha öncelerinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na aktardığını ifade ederek, "Görevimizin birinci gününde bizi arayarak hayırlı olmasını ve başta Uludağ olmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın emrimizde olduğunu söyledi. Şu anda Uludağ’da BTSO, bakanlık, büyükşehir ve özel sektöründe olduğu 4 ayaklı bir yıllık bir çalışma planı var. Şimdi çalışma ve üretme zamanıdır. Bunun akabinde de Ocak 2019’da cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılacağı bir zirveyi Uludağ’da gerçekleştirmek gibi bir hedefimiz var. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun Uludağ ile ilgili çok güzel bir tespiti var. Uludağ’a kuş bakışı bakıldığında bir araba fabrikasını bahçesini andırdığını söyledi. Uludağ’ı bizim bu görüntüden kurtarmamız gerekiyor. Uludağ’da ki o yoğunluğu araç kirliliğini ve sosyal tesis eksikliğini, günübirlikçiler için ayrı kalıcılar için ayrı tesisleri gidermemiz gerekiyor” dedi.

Kongre ve kültür merkezlerinden diğer sosyal tesislere, geniş yollardan konaklama imkanlarının çoğalmasına kadar çalışmaların hız kazanacağını belirten Başkan Alinur Aktaş, “HGS bile Uludağ için bir kazanımdır. Bütün detaylarda bizim yer alacağımız nokta, 35 milyonluk arıtma yatırımıyla alakalıdır. Kanalizasyon çalışmalarını daha önce gerçekleştirdik. Ayrıca yüzde 10 indirime artı yüzde 10 daha indirim sözü verdik. İnşallah yakında meclis kararı alırız. Artık herkesin kendini toparlama zamanı eski yapılarda oradan kaldırılacak. İnşallah Uludağ’da 1 yıllık süre zarfında ciddi bir değişimi göreceğiz. Tabi ki Uludağ’ın tanıtımının da yapılması çok önemlidir. Geçtiğimiz günlerde Katar’a ziyarette bulunduk. 2’inci Dubai geliyor. 2022 Dünya Kupası da orada olacak. İnanın Türkiye’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorlar. Ama Kuveyt’te çok iyi tanınmamıza rağmen, Katar’da bilinmiyoruz. Buralarda ismimizin geçmesi gerekiyor. Bizim için daha dehşet pazarlar var” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.01.2018 11:28
Anahtar Kelimeler:
BursaUludağBüyükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<