banner359

Çağdaş Grubu’nun Baro Başkan Adayı Alper…

Ekim ayında yapılacak Bursa Barosu seçimlerine Çağdaş Grubu Avukat Alper Kocabaş ile girecek.Bursa Barosu ’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Avukat Alper Kocabaş ve Avukat Fazilet Karaözbek tarafından yapılan adaylık başvurularının ardından Çağdaş Grubu da adayını açıkladı.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:12
Çağdaş Grubu’nun Baro Başkan Adayı Alper…

Ekim ayında yapılacak Bursa Barosu seçimlerine Çağdaş Grubu Avukat Alper Kocabaş ile girecek.
Bursa Barosu ’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Avukat Alper Kocabaş ve Avukat Fazilet Karaözbek tarafından yapılan adaylık başvurularının ardından Çağdaş Grubu da adayını açıkladı. Çağdaş Grubu, Ördekli Kültür Merkezi ’nde baro başkan adaylarının Alper Kocabaş olduğunu açıkladı.
Karaözbek ’in seçimlerden çekildiğini açıklamasının ardından kürsüye çıkan Kacabaş, Çağdaş Grubu desteği ile başkan adayı gösterilmesinin kendisine onur verdiğini söyledi. Kocabaş, "Derdimiz, hukuk, adalet, çağdaşlık, özgürlü ve hukuksuzluğun karşısında durmak için oluşturmuş olduğumuz bu gurupla doğru işler yapmak, doğru şeyleri başarabilmektir. Bizim tek başına bir şey yapma gibi bir lüksümüz yok. Bu konuda çalışan ve bunları ilke edinen dostlarımın desteğine talibim. Biz baroda doğru işler yapmak için buradayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<