banner359

Choppers Club’un Yeni Simgesi Görücüye…

Bursa Choppers Clup derneğinin yen simgesi olan angelwings düzenlenen tören ile motor severlerin beğenisine sunuldu.Çekirge Caddesi üzerinde bulunan Bursa Choppers Club Derneğinin önünde gerçekleştirilen çoşkulu açılış törenine Bursa Baro Başkanı Ekrem Demiröz ve dernek üyeleri

07 Ağustos 2014 Perşembe 13:24
Choppers Club’un Yeni Simgesi Görücüye…

Bursa Choppers Clup derneğinin yen simgesi olan angelwings düzenlenen tören ile motor severlerin beğenisine sunuldu.
Çekirge Caddesi üzerinde bulunan Bursa Choppers Club Derneğinin önünde gerçekleştirilen çoşkulu açılış törenine Bursa Baro Başkanı Ekrem Demiröz ve dernek üyeleri katıldı. Açılış kurdelesini Baro Başkanı Demiröz keserken, Choppers Clup Derneği üyeleride çoşku ile kendi besteledikleri marşı söyledi. Bursalı Eczacı Yavuz Bora Özer tarafından baştan sona el yapımı olan ve yapımı 9 ay süren angelwings üstünde gerçek insan iskeletini anımsatması ile Bursa Choppers Club Derneği önünde meraklıların ilgi odağı oldu. İskeletin canlı bir insanı anımsatması, iskeletin içindeki kalp ve damarların motor çalıştığında ışık sistemi ile gerçeğini anımsatması görenleri şaşkına çevirdi.
Bursa Choppers Clup Dernek Başkanı Nezih Sütçü yaptığı açıklamada, ”Bursa Choppers Club Derneği olarak bu derneğin her salı günü toplantısının yapıldığı mekanın tanıtımını yapıyoruz. Bu açılışı gerçekleştirirken dernek üyemiz Yavuz Bora Özer, Amerika'dan bir kitap getirdi ve o kitaba göre bu görülen motoru imal etti. Motoru bitirdikten sonra Bursa Choopers Club'a armağan etti ve bizde motorun üzerinde bir takım değişiklikler yaparak üstüne iskelet koyup kalp ve damar yerşetirerek böyle bir açılış yaptık. Club derneğimizi temsilen bu motor sürekli burada kalacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<