banner359

Çocuklar Hortumla Serinlediler

Bursa ’hem de güzel koku sıcaklığının 37 dereceyi görmesi beraber aşırı sıcak çocuklara de eğlendiren hemde serinleten bir dava bulundu.Bursa ’keza aroma sıcaklığının 37 dereceyi görmesi ile bayıltıcı çocuklar çareyi sulama hortumunun altına girmekte buldu. Santra Osmang

24 Temmuz 2014 Perşembe 10:32
Çocuklar Hortumla Serinlediler

Bursa ’hem de güzel koku sıcaklığının 37 dereceyi görmesi beraber aşırı sıcak çocuklara de eğlendiren hemde serinleten bir dava bulundu.
Bursa ’keza aroma sıcaklığının 37 dereceyi görmesi ile bayıltıcı çocuklar çareyi sulama hortumunun altına girmekte buldu. Santra Osmangazi ilçesi Fatih Dam Mehmet Mahallesinde mesken fail Gülten Boyun Eğmez, sokaktaki çocuklar şişirilmiş sıcaktan bunalınca evinden anafor çekip onları serinletti. Kavurucu sıcakta hortumun aşağıda yeni başlayan çocuklar da eğlendi hem serinledi.
Bu uygulamayı her günkü kimi komşunun üstlendiğini açıklayan Gülten Direnen, "Çocuklarımızı sıcaktan sağlamak karşı böyle bazı kilit nokta bulduk. Bu Vesile Ile de çocuklar serinliyor ayrıca eğleniyor. Mahallemize karnaval havası geldi" için konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<