banner359

(cumartesi) Gürsu’da Festival Coşkusu

Bursa ’nın Gürsu ilçesinde düzenlenen Armut Festivali ’nde Mustafa Ceceli sahne alacak.Gürsu Belediyesi tarafından tertiplenen 17. Kültür, Sanat ve Armut Festivali 5 gün sürecek. ilçede festival coşkusu yaşanacak. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Gürsu ’muzun un sah

10 Ağustos 2014 Pazar 19:52
(cumartesi) Gürsu’da Festival Coşkusu

Bursa ’nın Gürsu ilçesinde düzenlenen Armut Festivali ’nde Mustafa Ceceli sahne alacak.
Gürsu Belediyesi tarafından tertiplenen 17. Kültür, Sanat ve Armut Festivali 5 gün sürecek. ilçede festival coşkusu yaşanacak. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Gürsu ’muzun un sahip olduğu zirai zenginliğe vurgu yapmak için festivalimizin ismine dünya çapında ilçemizin adını duyuran armudu da ekledik. 150 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. 600 engelli ve ailesinin iştirakiyle şölen düzenleyeceğiz. Gürsu ’daki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, oda ve kooperatiflerimizle birlikte festival heyecanı yaşıyoruz. Bu festival Gürsu ’da birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek” dedi.
Festivalde Mustafa Ceceli konseri, sevgi şöleni, armut yarışması, tiyatro gösterisi, sünnet şöleni, fotograf sergisi, tiyatro ve animasyon gösterileri v.b. kültürel faaliyetler gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<