banner359

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programının iptal nedeni belli oldu

03 Temmuz 2022 Pazar 13:26 2022-07-03 13:30:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programının iptal nedeni belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'da dün gerçekleştirilmesi planlanan miting ve açılış etkinlikleri iptal etmişti. Konuyla ilgili yerel bir televizyona telefon bağlantısı yapan AKP Bursa Milletvekili Refik Özen, Erdoğan'ın soğuk algınlığı geçirdiğini ve programların bu nedenle iptal edildiğini dile getirdi.

Konuyla ilgili Bursa’nın yerel televizyonu AS TV’ye bağlanarak açıklama yapan AKP Bursa Milletvekili Refik Özen, Erdoğan’ın programı ertelemesinin nedenini şu şekilde açıkladı:

” 2019’dan bu yana sayın cumhurbaşkanımızı miting anlamında bir programda ağırlayamamıştık. Arada TOGG’un temel atmasında, şehir hastanesinin açılışında misafir etmiştik ama vatandaşlarımızla bir araya gelme noktasında ciddi bir heyecan oluşmuştu.

O anlamda da gerçekten başta il başkanlığımızın organizasyonunda güzel de bir hazırlık yapıldı. Ama tabi yoğun bir temposu var sayın cumhurbaşkanımızın. NATO zirvesi yoğun geçti. Malum hepimiz takip ettik ve gurur duyduk oradaki mutabakatlardan izlenen süreçlerden.

Akabinde bugün gelen haberle, soğuk algınlığı nedeniyle sayın cumhurbaşkanımızın ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu bugünkü programın. Tabi, sayın cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli.

Bu anlamda inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyoruz. O çerçevede bu buluşmayı inşallah önümüzdeki günlerde tekrarlama temennisiyle böyle bir süreci yaşamış olduk.”

Son Güncelleme: 03.07.2022 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<